Sabtu, 19 Juni 2010

AJI PUDHAR JATI

1. AJI PUDHAR JATI
Sun matek ajiku pudhar jati
Ndamar sasi ngabut ijo
Ngrerepi lumiyating kodrat
Manunggaluh pangesuh
Mijil saking manoning wulu salamba
Titis tatas trengginas
Manceping kuku
Bareng waluyaning jati
Jumedhul lan tumuju ing swarga gandhul kang ana ing.....

ini untuk kewibawaan bisa

3 komentar:

Anonim mengatakan...

mateg ato matek mbak! salah baca salah arti lho!

Anonim mengatakan...

gimana caranya dapetin pelintir merica

MANTRA GHOIB MANJUR mengatakan...

aji ini bisa untuk kenalan dengan mbak nggak???!!^_^